Kirjat

Peruspeliä johtaja, peruspeliä
BOD
Maaliskuu 2011

Johtaja on organisaation palvelija eikä toisinpäin. Johtaja myy palvelua ja johtaminen on palveluammatti. Johtajan tehtävä on tarjota hyvää johtamispalvelua. Serve first and lead second.

Tehokkailla johtajilla on taso korkealla ja oikeat periaatteet, joista he pitävät kiinni. Peruspeliä johtaja-teos on selkeä ja helppokäyttöinen johtamisen perusteos. Kirja antaa eväitä johtajuuden kasvuun ja oman tason nostamiseen. kirjoittaja haluaa antaa lukijalle näkökulmaa johtajuuden inhimilliseen, vaativaan ja haastavaan matkaan, joka on seikkailu.

Joukkoja johdetaan edestä
Kauppakamari kustannus
Helmikuu 2013

Johtajan tärkein ominaisuus on kyky opettaa ja kehittää muita johtajia. Johtamisteorioiden ja omien kokemusten synteesinä syntyy paras johtamisoppi. Elämän viisauksia ja totuuksia voi jaella, mutta on vastaanottajasta kiinni, onko niillä mitään merkitystä. Vastuu on aina lukijalla.

Joukkoja johdetaan edestä on selkeä, hauska ja kantaakin ottava johtamisen perusteos. Kirja tarjoaa lukijalle uusia näkökulmia johtajuuden inhimilliseen ja vaativaan matkaan, joka on seikkailu. Kirjasta saa eväitä johtajuuteen kasvuun, ja se on tarkoitettu nuoremmalle sukupolvelle opiksi ja ojennukseksi.

http://www.kauppakamarikauppa.fi, www.suomalainen.com, http://www.akateeminenkirjakauppa.fi ja muut nettikirjakaupat

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s