PERUSPELIÄ JOHTAJA 2.0

Johtajuus on jatkuva kasvupolku, jossa ei ole oikotietä.

Johtajuus on jatkuva kasvupolku, jossa ei ole oikotietä.

Tähän blogiin (peruspeliajohtaja.com) täydennän ja syvennän kahden kirjoittamani johtamisoppaan periaatteita. Osa blogini ajatuksista on omia kokemuksia omalta matkaltani ja osa tunnettujen tai vähemmän tunnettujen ajatuksia, jotka ovat vaikuttaneet omaan käsitykseeni johtamisen ytimestä. Tämä blogi on tarkoitettu johtamisen perusperiaatteiden kertaukseksi kaikille esimiestehtävissä toimiville ja erityisesti nuoremmalle sukupolvelle. Toivon, että blogini antaa eväitä johtajuuden kasvuun ja  oman tason nostamiseen. Uskon, että, tämä blogi aktivoi ja tuulettaa mieltä ja auttaa ymmärtämään ja kehittämään omaa toimintaa ja johtamista. Sanomani on, että yksinkertaisella peruspelillä onnistut tilanteessa kuin tilanteessa. Johtaminen on koko elämän kestävä matka ja prosessi, josta ei koskaan valmistu, mutta opiskelun ja kokemusten kautta on mahdollista kasvaa johtamisen ammattilaiseksi. Toivon, että saat tästä blogista jotain omaan johtamiseesi ja oman elämäsi matkalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s