Johtaminen on tiimityötä

Mun tiimi 7

Johtajan on oltava tiimipelaaja, joka kunnoittaa tiiminsä jäseniä.

Tiimit ovat päivän sana työpaikoilla. Tiimeissä työskentely ei poista johtajuuden tarvetta. Vaikka organisaatiokaavion mukaan johtoporras vähenisi tai poistuisi, jonkun tiimissä täytyy tarvittaessa ottaa vetovastuu.

Alati muuttuvassa maailmassa esimies ei voi tietää vastausta kaikkeen tai edes olla se, jolla on paras tieto. Johtaja ei pysty tekemään asioita yksin. Tietäminen ei ole tiimissä koskaan yhden henkilön varassa.Yhdessä parhaista johtajuuden määritelmistä kysytään, oletko tarpeeksi voimakas, rohkea, nöyrä ja kypsä pyytääksesi muilta apua.

Monia ennätyksiä ja onnistumisia on tehty, mutta vain, koska apu ja tuki on tullut muilta tiimin jäseniltä. Parhaat tiimit ovat niitä, jotka ovat oppineet työskentelemään yhdessä. Keskenään erilaisista ihmisistä koostuva tiimi työskentelee tehokkaammin ja ideoi luovemmin. Mitä tahansa teetkin, niin tee se tiiminä. En minä vaan me – se on tiimityötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s